Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine

Cene

Cene v spletni trgovini Ilka FanShop se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

Plačila

Omogočeni so naslednji načini plačila:

  • plačilo po predračunu na TRR
  • plačilo po povzetju

Ko boste oddali vaše naročilo, vam bomo preko elektronske pošte samodejno posredovali informacije o plačilu in dostavi. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o vsebini naročila, plačilu in dostavi). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Postopek nakupa

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti s podatki o plačilu in dostavi. Kupcu so na spletni strani trgovine vselej dostopni podatki o vsebini vseh njegovih oddanih naročil. Po prejemu naročila odpremimo blago v najkrajšem možnem času.

Dostava

Blago, naročeno v naši spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. V primeru, da vas v času dostave ni doma pa lahko paket prevzamete na najbližji enoti pošti.

Možen je tudi osebni prevzem na naslovu Društvo navijačev Ilke Štuhec, Mladinska ulica 41, 2000 Maribor (po predhodnem dogovoru).

Stroški dostave

Plačilo po predračunu:

  • 3,50 EUR z DDV, če gre za plačilo po povzetju (paketi nad 2kg 4,50 EUR z DDV)
  • 3,00 EUR z DDV, če gre za plačilo po predračunu (paketi nad 2kg 4,00 EUR z DDV)

Vse navedene cene za izdelke so v EUR in zajemajo DDV (davek na dodano vrednost)

Plačilo po povzetju:

Pri plačilu po povzetju si Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v kupnino in nanj nimamo vpliva. To pomeni, da v primeru plačila po povzetju plačate kupnino in strošek poštnine v vrednosti 3,50 EUR + provizijo za vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije. Znesek provizije za vplačilo obrazca UPN si lahko ogledate na strani Pošte Slovenije.

  • kupnina do 98,00 EUR, provizija je 1,05 EUR.
  • kupnina nad 98,00 EUR do 501,00 EUR, provizija je 1,07% od vrednosti odkupnine
  • kupnina nad 501,00 EUR, provizija je 5,36 EUR.

Podatki za nakazilo:

Društvo navijačev Ilke Štuhec, Mladinska ulica 41, 2000 Maribor

TRR: SI56 0510 0801 5724 080

Sklic: SI00 (+številka naročila)

BIC, SWIFT KODA BANKE: ABANSI2X

Naročilo po predračunu velja le 3 delovne dni. Tako tudi artikle naročene po predračunu hranimo le 3 delovne dni. Po treh dneh se smatra, da od nakupa odstopate, zato vaše naročilo storniramo in artikle vrnemo v prodajo.

Vračila blaga

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov fanclub@ilka.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Blago mora biti vrnjeno neuporabljeno, nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Vračilo kupnine izvedemo samo preko osebnega bančnega računa. Gotovine ne izplačujemo.

Blago lahko v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete na dva načina:

  • kupljeno blago pošljete na naslov: Društvo navijačev Ilke Štuhec, Mladinska ulica 41, 2000 Maribor
  • s kupljenim blagom se osebno oglasite na omenjenem naslovu Društvo navijačev Ilke Štuhec, Mladinska ulica 41, 2000 Maribor (po predhodnem dogovoru)

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani vse dane podatke registriranih članov: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslov za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.