Celjski rokometni klub Ilki Štuhec podaril personaliziran dres

 

Rokomet je doma v Celju, v dvorani Zlatorog. To so Celjani znova dokazali na tekmi Lige prvakov proti najbogatejšemu rokometnemu klubu na svetu Paris Saint Germainu. Srečanja v razprodani dvorani Zlatorog se je kot častna gostja udeležila tudi Ilka Štuhec in s strani rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško prejela personalizirani dres.

 

Kot je poudaril predsednik kluba Jernej Smisl, ki je smučarki predal spominsko majico, je velika čast v Zlatorogu gostiti izjemne športnike, med katere nedvomno spada Ilka Štuhec. Celjani so ob predaji dresa Štuhčevi zaželeli uspešno vrnitev na bele strmine in obenem čestitali za izjemne uspehe v lanski sezoni. Vrednost podarjenega dresa predstavlja tudi dejstvo, da so ga doslej prejeli le športniki, ki so osvojili olimpijsko medaljo in pa domačin Martin Čater. Svoj priimek na celjskem dresu so tako doslej prejeli Tina Trstenjak, Ana Velenšek in Peter Kauzer.

 

Štuhčeva je spominsko majico prejela tik pred začetkom tekme, ob stoječih ovacijah občinstva in vzklikih »Ilka, Ilka!«, pa je ostala tako rekoč brez besed. “Prejeti personalizirani dres celjskega rokometnega kluba, ki ima v zgodovini slovenskega športa zagotovo posebno mesto, predstavlja veliko čast in hkrati motivacijo za nadaljnje trdo delo. Kljub temu, da moja sezona ni takšna, kot sem si želela, takšni dogodki polepšajo dan. Vzdušje na tekmi je bilo fantastično, morda še bolj zato, ker je dvoranski šport za smučarje v smislu navijanja nekoliko drugačen. Hvala Celjanom za to izkušnjo in seveda veliko sreče v nadaljevanju evropske in domače sezone,” je po tekmi misli zbrala Ilka Štuhec, ki je pred dnevi prvič po poškodbi stopila na smuči in postavila nov mejnik na poti povratka v svetovni pokal.

 

Foto: RK Celje Pivovarna Laško

Ilka Štuhec je bila ob stoječih ovacijah in vzklikih navijačev navdušena.

Navijači so Ilko pozdravili s stoječimi ovacijami.

Ilki Štuhec je spominsko majico tik pred začetkom tekme podelil predsednik RK Celje Pivovarna Laško Jernej Smisl.

Ilki Štuhec je spominsko majico tik pred začetkom tekme podelil predsednik RK Celje Pivovarna Laško Jernej Smisl.

Najbogatejši rokometni klub na svetu je pričakala polna dvorana Zlatorog.

Najbogatejši rokometni klub na svetu je pričakala polna dvorana Zlatorog.

***

Propiar, strateško komuniciranje
Tilen Lamut
T: +386 40 666 009
E: tilen.lamut@propiar.com