Ilka Štuhec tretja najvplivnejša med Slovenci (AVDIO)

V reviji Obrazi 100 je danes izšla lestvica 100 najvplivnejših Slovencev. Na izjemno tretje mesto se je zavihtela Ilka Štuhec, trojico najvplivnejših Slovencev pa sta dopolnila košarkarja Goran Dragić in Luka Dončić.

 

S svojimi dosežki na belih strminah je Ilka Štuhec postala ena najbolj priljubljenih oseb v Sloveniji, kar dokazuje tudi lestvica najbolj vplivnih posameznikov. V samem vrhu prednjačijo športniki, ob tem so na lestvici tudi podjetniki, gospodarstveniki, politiki, znanstveniki, medijski lastniki in direktorji ter novinarji, kulturniki in humanitarni delavci. Visoka uvrstitev Ilke Štuhec je odraz tako njene profesionalne podobe športnice kot tudi podobe v zasebnosti.

 

»Slovenci smo športen narod in to dokazuje tudi ta lestvica. Veliko mi pomeni in zelo sem počaščena, da sem uvrščena na lestvico 100 najvplivnejših Slovencev. Veseli me, da ljudje opazijo in se poistovetijo z mojim delom in tudi delom ostalih. Pri delu  ni nič prizaneseno, saj si stvari dejansko prigaramo. Uvrstitev na tretje mesto mi predstavlja tudi obveznost do javnosti, do mladih, ki sem jim vzor. Trudila se bom še naprej izpolnjevati njihova pričakovanja, da se bodo še naprej z veseljem zgledovali po meni. Vsak dan je priložnost, da postanemo še boljši. Kjerkoli in pri čemerkoli,« pravi aktualna svetovna prvakinja v smuku.

 

V žiriji, ki je sestavila lestvico 100 najvplivnejših Slovencev, je bilo 14 odgovornih urednikov, avtorjev in direktorjev iz večjih slovenskih medijev, ki so kandidate izbirali v dvokrožnem postopku.

 

Zvočna izjava Ilke Štuhec:

Kliknite za prenos izjave. 

***

Propiar, strateško komuniciranje
Tilen Lamut
T: +386 40 666 009
E: tilen.lamut@propiar.com